Minister Weyts investeert 71.403 euro in Vrije Basisschool De Wegwijzer

Op 28 november 2022
Investering De Wegwijzer

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts investeert 71.403 euro in Vrije Basisschool De Wegwijzer in Boortmeerbeek. “We blijven investeren in de kwaliteit van ons onderwijs. Dus ook in de onderwijsinfrastructuur”, zegt Weyts.

Onderwijsminister Ben Weyts investeert deze regeerperiode in totaal drie miljard euro in scholenbouwprojecten. Dat is nog eens 500 miljoen euro méér dan in de vorige regeerperiode. Die financiële steun kunnen schoolbesturen goed gebruiken voor bouw- of verbouwingswerken.

De investeringsgolf komt ook Boortmeerbeek ten goede: voor de vervanging van de verwarmingsketel, aanpassingen in functie van de brandnormen en plaatsing van akoestische panelen wordt er 71.403 euro toegekend aan basisschool De Wegwijzer.

“Onze leerlingen en leraren horen in de beste omstandigheden onderwijs te kunnen volgen en geven”, zegt schepen Hans Crol. “De gemeente Boortmeerbeek is alvast dankbaar voor de steun die minister Weyts toekent via het Agentschap voor Infrastructuur in het Onderwijs (AGION).”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is